Działając w zgodzie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w skrócie RODO informujemy, że
otwieranie stron internetowych serwisu internetowego Nawara Serwis, zwanego dalej „Nawara-Serwis” jest równoznaczne z zaakceptowaniem następujących warunków. Jeśli nie zgadzasz się z tymi warunkami, nie masz prawa korzystać z tej witryny. Warunki dotyczą stron w internetowej domenie „Nawaraserwis.pl”.

Informacje prezentowane na stronach Nawara-Serwis nie są ofertą w myśl kodeksu cywilnego RP. Firma lub inna organizacja nabywająca płatną lub bezpłatną usługę lub produkt Nawara-Serwis zezwala na wykorzystywanie logo nabywcy w promocyjnych materiałach Nawara-Serwis i oznaczanie tegoż logo jako klienta Nawara-Serwis.

Zawartość stron internetowych Nawara-Serwis jest chroniona prawem autorskim. Wszelkie prawa są zastrzeżone. Reprodukcja, przekazanie, dystrybucja lub przechowywanie części lub całości tej zawartości w dowolnej formie bez uprzedniej pisemnej zgody od właściciela Nawara-Serwis jest zabronione.

Nawara-Serwis, systemy analityczne i reklamowe wykorzystane na stronach wykorzystują pliki „cookie”, które ułatwiają korzystanie z jej zasobów. Pliki „cookie” zawierają użyteczne informacje i są przechowywane na komputerze użytkownika – nasz serwer i serwery naszych partnerów mogą je odczytać przy ponownym połączeniu się z tym komputerem. Wyłączenie informacji „cookies” w przeglądarce użytkownika może utrudnić korzystanie z witryny Nawara-Serwis. Pliki „cookie” są generowane przez witrynę Nawara-Serwis jak i przez usługi firm trzecich.

Witryna Nawara-Serwis posiada informacje o swoich użytkownikach. Ich podanie jest dobrowolne i potrzebne do procesów rejestracyjnych w korzystaniu z produktów i usług witryny Nawara-Serwis.
Przetwarzanie Państwa danych osobowych odbywa się na podstawie art. 6 RODO i w celach marketingowch Administrator Danych Osobowych powołuje się na prawnie uzasadniony interes, którym jest analityka internetowa strony www, analiza odwiedzin, analiza komentarzy, lista mailingowa, kontakt.

Dane są odpowiednio zabezpieczone. Przesyłając dane kontaktowe do Nawara-Serwis użytkownik zgadza się na przetwarzanie swoich danych w celach informacyjnych, marketingowych i handlowych przez Nawara-Serwis. Użytkownik wyraża zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. nr 133, poz. 883) przez Nawara-Serwis. Użytkownikowi przysługuje prawo do usunięcia swoich danych osobowych z Nawara-Serwis.

Właścicielem NAWARASERWIS jest Nawara Serwis s.c. Marzena i Rafał Nawara z siedzibą w Trzebieniu przy  ul. Bolesławiecka 40, 59-700 Bolesławiec , email: handel@nawaraserwis.pl, tel.+48 075 735 0000, która równocześnie jest administratorem Państwa danych osobowych.

Regulamin opublikowano w Sierpniu 2014 roku, zmiany dokonano 27.kwietnia.2016